Vinete umplute

vinete umplute jpeg

Indiferent cum alegi să le găteşti, vinetele sunt pur şi simplu delicioase, oferind o savoare deosebită mâncărurilor tale.

Ingrediente 400 g carne de vită, tocată 2 vinete mari 4 roşii 130 g mozzarella 100 ml vin roşu 2 linguri pastă de tomate 2 linguri ulei pătrunjel sare piper

Mod de preparare

Speli bine vinetele, apoi le tai pe jumătate, pe lungime, inclusiv codiţele. Îndepărtezi cu grijă miezul şi îl tai cubuleţe. Presari peste ele puţină sare şi le dai deoparte 20 de minute, până lasă zeamă, pentru a nu fi amare. Într-o tigaie, rumeneşti în puţin ulei încins carnea tocată, 5-6 minute, până când îşi schimbă culoarea. Adaugi pasta de tomate, pulpa de vinete, apoi torni vinul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Amesteci încă 5 minute. Iei de pe foc şi încorporezi mozzarella. Umpli bucăţile de vinete cu această compoziţie, apoi aşezi deasupra roşiile tăiate feliuţe. Dai la cuptor, 15 minute. Serveşti, dacă doreşti, cu frunze de pătrunjel.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg