Aperitiv cu ardei umpluţi

1 shutterstock 224525734 jpg jpeg

Legumele sunt vedetele mesei vara, iar tu trebuie să profiţi de ele. Fie că le combini cu brânzeturi sau carne, fie că le mânânci simple, bucură-te de aroma lor din acest sezon!

Ingrediente

4 ardei graşi

2 roşii mari

1 lingură capere

50 g măsline kalamata fără sâmburi

150 g telemea veche de oaie

1 ceapă roşie

1 linguriţă pătrunjel verde tocat

1/2 linguriţă cimbru verde tocat

4 linguri ulei de măsline

sare

piper

Speli ardeii, tai un căpăcel şi cureţi cotorul, nervurile şi seminţele.

Speli roşiile, le îndepărtezi cotorul şi seminţele, apoi le tai cubuleţe. Mărunţeşti ceapa roşie şi transferi legumele într-un castron. Adaugi măslinele, caperele, pătrunjelul, cimbrul, telemeaua sfărâmată, torni uleiul de măsline şi condimentezi cu piper şi cu sare (dacă e cazul, pentru că telemeaua şi caperele sunt sărate).

Cu această compoziţie umpli ardeii şi îi serveşti imediat, ca aperitiv.

FOTO Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg