Ardei copţi cu brânză de capră şi pesto

Un aperitiv delicios, reţeta de ardei copţi cu brânză de capră şi pesto te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
8 ardei graşi
2 linguri sos pesto
1 lingură ulei de măsline
2 linguri oţet balsamic
85 g brânză de capră
oregano, după gust
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai fiecare ardei în jumătate şi îl cureţi de seminţe şi nervuri. Îi aşezi într-un bol. Amesteci cu sosul pesto, ulei şi oţet până ce sunt acoperiţi în totalitate.
Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor, 15 minute. Îi scoţi cu grijă şi îi umpli cu brânza mărunţită. Dai la cuptor încă 3-5 minute sau până ce brânza începe să se topească. Serveşti cu oregano.
Sursa https://aggieskitchen.com