Borş de ciuperci (Reţeta lui Radu Anton Roman)

bors de ciuperci jpeg

Prepară un borş de ciuperci după reţeta lui Radu Anton Roman şi toţi cei aşezaţi la masă vor fi încântaţi de deliciul culinar rezultat.

Pe cât de savuroasă, de plină, de catifelată e ciorba asta - una din cele mai cuceritoare fierturi româneşti - pe atât e de izolată, de uitată pe văile pâraielor moldovene. De cate ori mi se întâmplă să ospătez vreun strain, îi fac borş de ciuperci şi merg la sigur: innebuneste de placere.

Cu toate astea, nici o bodega, dar absolut nici una (din cele nenumarate pe unde mi-am tocit coatele si maselele) nu o face!

Cand mananci cu lingura din strachina nu o pune rezemata de strachina, caci se urca calicia in strachina, si mancand-o nu mai poti scapa de dansa. (Gorovei)

Ingrediente: 1 kg ciuperci, de preferinţă de soi bun, păstrăviori de fag, urechiuşe (mai ales), rascovi, painisoare, mânătărci.

Citeşte mai departe AICI şi află toate detaliile acestei delicioase REŢETE ROMÂNEŞTI.

Citeşte mai departe AICI şi află toate detaliile acestei delicioase REŢETE ROMÂNEŞTI.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg