Cele mai bune negrese cu cremă de brânză şi piure de dovleac

negrese cu crema de branza si dovleac jpeg

A fost o vreme când pregăteam familiei mele, aproape în fiecare weekend, câte o tavă de negrese. Mi-a părut rău, însă, de fiecare dată că nu aveam mai multe reţete pe care să le alternez. Ar fi fost bine să ştiu atunci această reţetă, pentru că sigur aş fi făcut cele mai bune negrese cu cremă de brânză şi piure de dovleac.

Cele mai bune negrese cu cremă de brânză şi piure de dovleac - Ingrediente

Pentru negrese

1/2 cană unt, topit 2 căni zahăr 1 cană piure de dovleac 2 ouă 1 linguriţă esenţă de vanilie 4 linguri cacao 3/4 cană făină 1/2 linguriţă praf de copt 1 linguriţă sare

150 g cremă de brânză moale

1/3 cană zahăr

1 ou

1/2 linguriţă esenţă de vanilie

1/3 cană piure dovleac

1/2 linguriţă condimente pentru dovleac

Cele mai bune negrese cu cremă de brânză şi piure de dovleac - Mod de preparare

Încingi cuptorul şi tapetezi o tavă. Mixezi untul topit, zahărul, ouăle şi esenţa de vanilie într-un vas. Într-un alt vas, amesteci cacaua, făina, praful de copt şi sarea. Adaugi ingredientele uscate peste cele umede şi le amesteci. Torni aluatul într-o tavă.

Pentru cremă, amesteci crema de brânză, zahărul, oul şi esenţa de vanilie într-un vas mediu. Păstrezi 2/3 de cană din acest amestec. Amesteci apoi piureul de dovleac, cu restul de cremă cu brânză. Vei obţine astfel două culori pentru cremă.

Fă linii subţiri de cremă albă peste negresă. Procedezi la fel cu crema cu dovleac. Nu te îngrijora dacă se ating între ele sau nu sunt perfecte. Apoi, poţi modela cremele cu un cuţit, transformându-le în linii şerpuitoare. Dar nu exagera.

Dai la cuptor la foc mediu, 20-25 de minute sau până trece testul scobitorii. Laşi să se răcească de tot şi laşi la frigider 2 ore, înainte să feliezi. Îţi vor ieşi 24 de negrese.

sursa: http://chocolatewithgrace.com/

Negresă cu spumă de ciocolată

Negresă cu spumă de ciocolată

Negrese cu crustă de ciocolată

Negrese cu crustă de ciocolată

Negrese cu ciocolată

Negrese cu ciocolată

Negrese cu nucă

Negrese cu nucă