Cocoşel de pădure la grătar

1 shutterstock 1938523183 jpg jpeg

Miros îmbietor, preparate proaspete, bogăţie de arome, diversitate. Un singur cuvânt: grătar! Fraged, aromatizat cu unt şi crimbru, acest cocoşel de pădure e delicios.

Ingrediente

2 cocoşei

30 g unt

2 căţei de usturoi

1 crenguţă cimbru

sare

piper alb, măcinat

Speli cocoşeii, îi tai pe jumătate şi îi ştergi cu şervete de hârtie. Îi condimentezi cu sare şi piper alb, după gust. Amesteci untul moale cu usturoiul zdrobit şi frunzuliţele de cimbru şi ungi carnea cu această pastă. Laşi la marinat 30 de minute, la temperatura camerei.

Frigi cocoşeii pe grătar, la foc domol, până sunt rumeniţi şi carnea este bine pătrunsă. Serveşti friptura cu mămăligă şi mujdei şi o decorezi după imaginaţie.

FOTO Shutterstock



Recente

paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg
prajitura biscuiti crema jpeg
1 3 retete de prajituri rapide si simple jpg jpeg
briose jpg
tort jpg
pachetele primavara shutterstock 375803530 jpg
inghetata shutterstock 72762541 jpg
tort mimosa shutterstock 1041498505 jpg
socată shutterstock 284938835 jpg
doboș tort shutterstock 213934210 jpg
morcovi frunze shutterstock 1986995588 jpg