Cocoşel de pădure la grătar

1 shutterstock 1938523183 jpg jpeg

Miros îmbietor, preparate proaspete, bogăţie de arome, diversitate. Un singur cuvânt: grătar! Fraged, aromatizat cu unt şi crimbru, acest cocoşel de pădure e delicios.

Ingrediente

2 cocoşei

30 g unt

2 căţei de usturoi

1 crenguţă cimbru

sare

piper alb, măcinat

Speli cocoşeii, îi tai pe jumătate şi îi ştergi cu şervete de hârtie. Îi condimentezi cu sare şi piper alb, după gust. Amesteci untul moale cu usturoiul zdrobit şi frunzuliţele de cimbru şi ungi carnea cu această pastă. Laşi la marinat 30 de minute, la temperatura camerei.

Frigi cocoşeii pe grătar, la foc domol, până sunt rumeniţi şi carnea este bine pătrunsă. Serveşti friptura cu mămăligă şi mujdei şi o decorezi după imaginaţie.

FOTO Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg