Cornuri-aperitiv cu telemea şi caşcaval

2 shutterstock 182085431 jpg jpeg

În doar 20 de minute poţi servi invitaţii cu un corn cald, umplut cu brânză cremoasă.

De ce ai nevoie pentru cornuri aperitiv cu brânză

1 pachet aluat foitaj

50 g caşcaval

50 g parmezan

100 g brânză telemea, uşor sărată

1 lingură unt

Cum se prepară cornuri aperitiv cu brânză

Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt în tavă. Taie aluatul decongelat triunghiuri. Amestecă brânza telemea sfărâmată cu parmezanul şi caşcavalul ras. Pune câte o lingură de umplutură în capătul mai mare al triunghiului şi rulează. Unge cornurile cu unt topit, aşază-le în tavă şi dă-le la cuptor 15-20 de minute.

Sursa foto http://www.thegarlicdiaries.com

http://www.thegarlicdiaries.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg