Cremă de fragi, cel mai apetisant desert
![crema de fragi jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-3/31f6d144-f13a-49d8-8f57-c00a8a1ac6af/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
În această perioadă, fragii – numiţi şi frăguţe de pădure – sunt extrem de gustoşi. Profită de aroma lor inconfundabilă şi prepară-ţi un desert apetisant şi cremos.
Cremă de fragi - Ingrediente
500 g fragi 250 g zahăr 6 foi de gelatină 400 g smântână pentru frişcă
Mod de preparare
Speli şi scurgi bine fragii, îi treci printr-o sită şi îi amesteci cu zahărul şi cu gelatina preparată conform indicaţiilor de pe ambalaj. Amesteci compoziţia cu frişca bătută spumă şi o răstorni într-o formă umezită. Dai desertul la frigider câteva ore. Dacă vrei, torni crema în pahare de diverite forme. La final, dacă vrei, ornezi cu frişcă şi cu fragi.
![image](http://clickpoftabuna.ro/wp-content/uploads/2017/05/crema-de-fragi-2.jpg)
Foto: pixabay.com