Creveti cu legume

1 captura de ecran din 2019 07 30 la 18 00 50 png png

Cheful Cătălin Jernoiu, de la restaurantul BistroMar din Capitală, îți propune 2 rețete pe care să le pregătești ori de câte ori vrei să mănânci ceva savuros. Pe lângă faptul că au o carne foarte sănătoasă, bogată în grăsimi și Omega-3, se prepară rapid și pot fi însoțite de o varietate de legume care le conferă o savoare specială.

Ingrediente:

200 g creveți decorticați și curățați

50 g țelină

50 g ardei gras

50 g morcovi

50 ml ulei de măsline

40 g unt

50 ml sos sweet chilli

Mod de preparare:

Cureți, speli și tai legumele julien, speli creveții și adaugi totul în uleiul încins. Ții pe foc 4-5 minute și torni sosul. Potrivești de sare și de piper, mai ții câteva minute să se combine aromele și dai deoparte.