Cum faci cea mai fragedă carne de vită la cuptor. Marinada simplă pe care trebuie să o încerci

1 steak 2936531 1920 jpg jpeg

Să prepari carne de vită delicioasă nu e tocmai simplu, motiv pentru care îţi recomandăm să descoperi cea mai simplă reţetă de marinadă.

Ai nevoie de:

- 700 de grame de carne de vită - 200 ml de vin alb sec - 100 ml de oţet balsamic - 100 de ml de ulei de măsline - o linguriţă de rozmarin - sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Amestecă oţetul balsamic cu vinul şi uleiul de măsline, iar apoi adaugă rozmarinul şi piperul.

Spală carnea bine şi usuc-o cu un prosop de hârtie, iar apoi toarnă marinada peste carne şi las-o timp de două ore.

Toarnă marinada peste carne şi las-o să se întrepătrundă aromele timp de două ore sau chiar şi peste noapte.

Ulterior, aşezaţi carnea într-o vadă de copt şi preîncălziţi cuptorul la 195 de grade Celsius. Coaceţi carnea pentru 30 de minute.

Serviţi-o tăiată felii subţiri, cu salată de murături.

Poftă bună! 

Sursa foto: Pixabay



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg