Desert cu brânză şi gem de vişine

Adori deserturile cu brânză şi le prepari ori de câte ori ai ocazia? Ce zici de acest cheesecake cu gem de vişine? Iată ce uşor se prepară!
Ingrediente:
Pentru blat: 300 g biscuiţi graham 200 g unt 2 linguri cacao
Pentru umplutură:
900 g brânză cremoasă 2 plicuri gelatină 200 ml frişcă lichidă 60 g zahăr esenţă de vanilie 2 linguriţe coajă rasă de lămâie 1 lingură zeamă de lămâie gem de vişine
4
30 min
mică
Mod de preparare:
Mărunţeşti biscuiţii în mixer, adaugi untul şi cacaua, amesteci şi torni compoziţia într-o formă demontabilă pe care o pui la rece pentru aproximativ 1 h.
Înmoi gelatina în apă rece şi amesteci până se topeşte complet. Mixezi brânza cu zahărul, zeama de lămâie, esenţa de vanilie şi coaja rasă de lămâie.
Adaugi gelatina şi frişca lichidă. Compoziţia trebuie să fie cremoasă, dar nu foarte moale.
Torni compoziţia de brânză peste blatul din formă şi laşi la rece 2 h. În momentul servirii, decorezi cu gem de vişine.