Frigărui cu piept de curcan

Dacă nu-ţi place carnea de porc ori eşti la dietă, foloseşte carne de curcan pentru aceste frigărui delicioase. Zilele în care faci un grătar alături de cei dragi vor fi mai plăcute, iar preparatele voastre vor fi mai savuroase!
Ingrediente
500 g piept de curcan 10 roşii cherry 2 linguriţe sos de soia 5 linguri de ulei de măsline extravirgin zeama şi coaja de la 1 limetă pătrunjel
Mod de preparare
Tai pieptul de curcan cuburi. Separat, faci o marinată din ulei, zeama şi coaja de limetă, sos de soia, în care pui cuburile de curcan. Laşi carnea la marinat, o oră. Scoţi pieptul de curcan din marinată, apoi înfigi în ţepuşe o roşie, un cub de carne, o altă roşie şi tot aşa până când termini ingredientele. Aşezi frigăruile pe grătarul bine încins şi le laşi la fript aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc frumos. Ornezi, dacă vrei, cu pătrunjel.
Foto: Profimedia