Napolitană cu ciocolată albă de casă

Vara, te delectezi cu deserturi uşoare, cremoase şi acrişoare? Ce zici de o napolitană cu ciocolată albă de casă? E o bunătate! Iată ce uşor se prepară!
Ingrediente:
100 ml apă 500 g zahăr 2 pachete de margarină 500 g lapte praf zeama de la o lămâie 1 esenţă de vanilie 2 foi de napolitană din comerţ
Pentru decor:
1 ciocolată cu lapte
2 linguri ulei
40 min
mică
Mod de preparare:
Pui pe foc zahărul cu apa şi cu margarina până se topeşte zahărul. Laşi un pic la răcit, pui laptele praf, zeama de lămâie şi esenţa de vanilie şi amesteci bine.
Într-o tavă mai mică, aşezi celofan, pui o foaie de napolitană, torni ciocolata albă, nivelezi bine şi adaugi a doua foaie.
Pui uleiul într-o crăticioară, adaugi ciocolata ruptă bucăţi şi o topeşti pe baie de aburi.
Ornezi prăjitura şi o dai la răcit. După ce se răceşte, o tai pătrăţele.