Printre gustoasele feluri de mâncare sănătoase de Paşte este şi plăcinta cu carne tocată

ĂPlăcinta de curcan este delicioasă datorită gustului dat de carnea tocată pregătită cu ceapă. În acelaşi timp, ea este unul dintre felurile de mâncare sănătoase de Paşte pentru că este dietetică.
Printre gustoasele feluri de mâncare sănătoase de Paşte este şi plăcinta cu carne tocată - Ingrediente
1 foietaj plăcintă
1kg carne de curcan tocată
500g ceapă
6 ouă
150 ml ulei
150 ml apă
sare, după gust
piper, după gust
o lingură de ulei
Printre gustoasele feluri de mâncare sănătoase de Paşte este şi plăcinta cu carne tocată -
Mod de preparare
Pentru umplutură, cureţi şi mărunţeşti ceapa, o pui în uleiul încins şi o ţii pe foc până devine sticloasă. Adaugi carnea şi o rumeneşti câteva minute, apoi torni apa, presari sarea, piperul
şi o laşi la foc mic până scade toată zeama. O laşi să se răcească,
adaugi ouăle şi omogenizezi.
Ungi o tavă medie cu ulei, întinzi jumătate din foile de plăcintă, aşezi umplutura şi acoperi cu restul de foi. Tai plăcinta în pătrate potrivite şi o dai la cuptorul încins 30 de minute. Când e rumenită, o scoţi şi o ungi cu gălbenuşul bătut cu un praf de sare. Aşezată alături de celelalte
feluri de mâncare sănătoase de Paşte
, plăcinta de curcan va fi foarte apetisantă.