Reţetă originală de macaroane cu brânză
Un fel de mâncare ce ne duce cu gândul în copilărie. Macaroanele cu brânză dulce, puţin rumenite pe margini şi delicioase. Îţi prezentăm reţeta originala de macaroane cu brânză.
Ingrediente:
400 g paste fainoase
200 g branza telemea 200 g branza de vaci 4 oua 6-8 linguri smantana sau iaurt 1 lingura mare unt 4 linguri zahăr
Mod de preparare:
Fierbe macaroanele în apă cu sare, dar cu 2-3 minute mai puţin decât tmpul recomandat pe pachet. După ce le-ai fiert, scoate-le şi lasă-le în strecurătoare. Dă brânza pe răzătoare, amestec-o cu ouăle, smântâna, untul, zahărul şi puţină sare. Într-o tavă tapetată cu unt se pun macaroanele amestecate cu brânza şi se dă la cuptorul încins pentru 35-40 de minute.