Rulouri cu prune

Pastry Spirals with Custard and Plums jpeg

Gustoase şi uşor de preparat, rulourile cu prune sunt un desert inedit de toamnă.

Ingrediente 400 g aluat foitaj 500 g prune 2 linguri magiun de prune

Mod de preparare

Prunele le speli, le cureţi de sâmburi şi le tai pe jumătate. Laşi aluatul la decongelat, apoi îl întinzi pe masă şi-l ungi cu magiunul de prune. Rulezi aluatul apoi îl tai fâşii late de 1-1,5 cm pe care le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt. Aplatizezi mijlocul fiecărui rulou şi-l umpli cu jumătăţi de prune. Dai tava la cuptorul preîncălzit, la 175 °C, 15-20 de minute.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg