Salată caldă de pui şi roşii

salata de pui cu rosii calde jpeg

Reţeta pe care ţi-o propunem mai jos poate fi perfectă la o cină într-o seară ploioasă de vară. Află cum o poţi prepara!

Ingrediente

2 bucăţi piept de pui, tăiate în jumătate, dezosate şi curăţate de pieliţă sare piper 2 linguri ulei măsline 1 ceapă tocată 1 căţel usturoi, tocat 1 cană şi jumătate roşii cherry 4 linguri oţet balsamic jumătate cană frunze busuioc tocate

Mod de preparare

Spală carnea şi aşază peste fiecare bucată o folie de plastic alimentar şi bate. Potriveşte de sare şi piper.

Încingi într-o tigaie uleiul de măsline la flacără măricică. Pune bucăţile de carne în uleiul încins şi micşorează puţin flacăra. Lasă pe fiecare parte 4-5 minute până se rumeneşte frumos. Transferă puiul pe o farfurie şi acoperă cu o alta pentru a le menţine calde.

În aceeaşi tigaie pui la călit ceapa şi usturoiul tocate, amestecând incontinuu. După 3-4 minute adaugi oţetul şi roşiile întregi, dar unele pot fi şi tăiate în jumătăţi. După 4 minute ar trebui să fie moi. Adaugă busuiocul, sare şi piper după gust. Amestecă bine.

Serveşte cât e caldă.

sursa: fit-fun-delish.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg