Supă de sfeclă

supa de sfecla jpeg

Deşi îşi are originile în bucătăria rusească, supa de sfeclă a devenit familiară cele româneşti. Dacă ai nevoie de o reţetă îmbunătăţită, tocmai ai găsit-o.

Ingrediente

300 g sfeclă roşie 1 fir de praz 2 căţei de usturoi 200 ml smântână degresată 1 l apă sare 1 ceapă verde piper măcinat proaspăt 1/2 lămâie 1-2 linguri de muştar 1 legătură mărar câte 1/2 de ou de porţie

Mod de preparare

Cureţi sfecla de coajă şi o dai pe răzătoarea mică. Toci fin prazul şi usturoiul. Pui apa la fiert şi când clocoteşte, adaugi legumele şi laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ

20 de minute. Scoţi legumele, le mixezi şi adaugi treptat zeama în care au fiert. Amesteci într-un vas muştarul cu sare, piper şi adaugi smântâna şi supa de sfeclă. Asezonezi cu mărar tocat fin, stropeşti cu suc de lămâie şi serveşti la masă cu jumătăţi de ou fiert.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg