Tocăniţă de vită cu legume

tocanita de vita cu legume jpeg

Dacă sunt în căutarea unei reţete de suflet, prietenoasă care să se facă şi simplu - tocăniţa de legume este pentru tine! Carnea de vită este gătită la foc mic în supă de vită asezonată cu cimbru, rozmarin şi foi de dafin şi cu foarte multe legume, printre care cartofi, morcovi, frunze de ţelină, ciuperci şi mazăre.

Tocăniţă de vită cu legume - Ingrediente (8 porţii)

800 g carne de vită, tăiată bucăţi 500 g cartofi, curăţat şi tăiat cuburi 200 g ciuperci, tăiate în sferturi 2 morcovi, tocaţi 2 tulpini ţelină, tocate 1 ceapă tocată 2 căţei usturoi, pisaţi 2 linguri pastă tomate 1 lingură sos Worchestershire sare 3/4 linguriţă cimbru uscat piper 1/2 linguriţă rozmarin uscat 1 foaie dafin 1 l supă de vită 1/4 cană făină 1/2 cană mazăre îngheţată

Tocăniţă de vită cu legume - Mod de preparare

Pui toate ingredientele în afară de făină şi mazăre îngheţată într-o oală, acoperi cu capac şi laşi la fiert la foc mic, până se pătrund carnea şi cartofii, cam 40 de minute.

Presari făina într-un bol şi adaugi un polonic peste şi să amesteci. Retorni în oală şi amesteci bine. Laşi pe foc la foc mediu, cam 30-40 de minute, sau până se mai îngroaşă lichidul.Cu 15 minute înainte de a lua de pe foc, pui şi mazărea. Serveşti caldă.

http://iowagirleats.com