Triunghiuri cu brânză, reţeta pas cu pas

Perfecte ca şi gustare atunci când ai invitaţi, triunghiurile umplute cu brânză se prepară rapid şi sunt extrem de apetisante.
Ingrediente
1 aluat de patiserie
Pentru umplutură
250 g brânză
115 g crema de brânză
65 g zahăr
1 ou
esenţă de vanilie, după gust
Pentru topping
1 ou
1 lingură smântână
zahăr, opţional
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Mixezi toate ingredientele pentru umplutură.

Întinzi aluatul şi îl decupezi în 30 de pătrate.

Împătureşti pe fiecare, în formă de triunghi. Crestezi în interior, ca şi cum ai contura un triunghi mai mic, de-a lungul marginilor.

Deschizi, apoi răsuceşti capetele.

Le ungi cu oul bătut cu smântâna. Umpli mijlocul cu compoziţia cu brânză.

Dai la cuptor, aproximativ 25 de minute. Serveşti cu zahăr, dacă doreşti.
Sursa http://www.olgasflavorfactory.com