Triunghiuri cu brânză, reţeta pas cu pas

triunghiuri cu branza jpeg

Perfecte ca şi gustare atunci când ai invitaţi, triunghiurile umplute cu brânză se prepară rapid şi sunt extrem de apetisante.

Ingrediente

1 aluat de patiserie

Pentru umplutură

250 g brânză

115 g crema de brânză

65 g zahăr

1 ou

esenţă de vanilie, după gust

Pentru topping

1 ou

1 lingură smântână

zahăr, opţional

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 °C.  Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Mixezi toate ingredientele pentru umplutură.

image

Întinzi aluatul şi îl decupezi în 30 de pătrate.

image

Împătureşti pe fiecare, în formă de triunghi. Crestezi în interior, ca şi cum ai contura un triunghi mai mic, de-a lungul marginilor.

image

Deschizi, apoi răsuceşti capetele.

image

Le ungi cu oul bătut cu smântâna. Umpli mijlocul cu compoziţia cu brânză.

image

Dai la cuptor, aproximativ 25 de minute. Serveşti cu zahăr, dacă doreşti.

Sursa http://www.olgasflavorfactory.com