Triunghiuri cu brânză, reţeta pas cu pas
![triunghiuri cu branza jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-b/bd20a8e5-1a7e-4cc5-b50f-a80096ae0722/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D666%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Perfecte ca şi gustare atunci când ai invitaţi, triunghiurile umplute cu brânză se prepară rapid şi sunt extrem de apetisante.
Ingrediente
1 aluat de patiserie
Pentru umplutură
250 g brânză
115 g crema de brânză
65 g zahăr
1 ou
esenţă de vanilie, după gust
Pentru topping
1 ou
1 lingură smântână
zahăr, opţional
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Mixezi toate ingredientele pentru umplutură.
![image](http://clickpoftabuna.ro/wp-content/uploads/2017/05/1-300x200.jpg)
Întinzi aluatul şi îl decupezi în 30 de pătrate.
![image](http://clickpoftabuna.ro/wp-content/uploads/2017/05/2-300x197.jpg)
Împătureşti pe fiecare, în formă de triunghi. Crestezi în interior, ca şi cum ai contura un triunghi mai mic, de-a lungul marginilor.
![image](http://clickpoftabuna.ro/wp-content/uploads/2017/05/33-300x191.jpg)
Deschizi, apoi răsuceşti capetele.
![image](http://clickpoftabuna.ro/wp-content/uploads/2017/05/5-300x200.jpg)
Le ungi cu oul bătut cu smântâna. Umpli mijlocul cu compoziţia cu brânză.
![image](http://clickpoftabuna.ro/wp-content/uploads/2017/05/6-300x200.jpg)
Dai la cuptor, aproximativ 25 de minute. Serveşti cu zahăr, dacă doreşti.
Sursa http://www.olgasflavorfactory.com