Roşii, ulei de măsline, miere şi mozarella. O combinaţie delicioasă şi un rezultat pe măsura aşteptărilor.

Ingrediente:

6 roşii mari
120 de grame de mozarella
120 de grame de brânză
2 linguri de busuioc tocat
unt
sare şi piper după gust
2 sferturi de cană de măsline
3 linguri de oţet alb
o linguriţă şi jumătate de miere
2 linguriţe de muştar

Mod de preparare:

Tăiaţi o fâşie mică de la vârful tuturor roşiilor. Folosind un cuţit, scoateţi seminţele şi miezul acestora, punându-l deoparte. Amestecaţi mozarella cu busuiocul, oţetul, mierea, untul, muştarul, brânza şi sosul din pulpa roşiilor, obţinând astfel o compoziţie cremoasă. Asezonaţi cu sare şi piper. Folosind o lingură, umpleţi roşiile cu această compoziţie. Se lasă la cuptor timp de 20 de minute, la o temperatură de 200 de grade Celsius.

Foto: foodsogoodmall.com

Loading...