Vei impresiona toţi invitaţii la masă cu această reţetă de ruladă argentiniană din carne de vită, umplută cu ou şi legume, care nu va rămâne prea mult în farfurii.

Ingrediente
900 g carne de vită
60 ml ulei
5 căţei de usturoi pisaţi
1-2 linguri coriandru tocat
1-2 linguri pătrunjel tocat
boia, după gust
2 ouă fierte
½ ardei gras roşu
½ ardei gras verde
sare
piper

Mod de preparare
Crestezi carnea pe laterale şi o întinzi cu grijă. O baţi ca pentru şniţele, la o grosime potrivită. Dacă ai mai multe bucăţi le poţi uni la final. Într-un bol, amesteci uleiul, coriandrul, pătrunjelul, usturoiul, boiaua, sare şi piper, după gust. Ungi cu această compoziţie toata suprafaţa cărnii. Aranjezi ouăle feliate, din loc în loc. Procedezi la fel şi cu ardeiul gras.

Rulezi cu grijă şi securizezi cu aţă de bucătărie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Rumeneşti rulada pe grătarul încins, aproximativ 4-5 minute, pe fiecare parte. Laşi la răcit puţin înainte de servire.

Sursa http://www.jocooks.com

Loading...