A venit vara cu tarabele ei pline de verdeaţă care mai de care mai ademenitoare! leurdă, salată verde, ceapă verde, untişor şi câte şi mai câte! Leurda sau usturoiul sălbatic este recunoscut ca un tonic natural pentru inimă. O poţi asocia cu celellate verdeţuri de primăvară. Îţi prezentăm o reţetă ideală pentru zilele călduroase:

Ingrediente:

1 legătură leurdă
1 legătură salată verde
1 lămâie
1 legătură ceapă verde
1 lingură ulei
piper
sare

Salată de leurdă  - Mod de preparare

Tai mărunt leurda, salata verde, ceapa verde. Speli salata şi o rupi fâşii cu mâna. Amesteci într-un bol cu lămâia, uleiul de măsline, sare şi piper şi serveşti imediat. O poţi servi cu orice fel de mâncare sau ca atare. Poţi adaugă ridichi, roşii, castraveţi ori ardei gras. 

Loading...