Când vrei să te hrăneşti atât sănătos, cât şi consistent, iată cum să faci o salată de roşii cu bucăţele de friptură şi crutoane.

De ce ai nevoie ca să faci salată de roşii cu bucăţele de friptură şi crutoane:

500 g carne pentru friptură, tăiată bucăţele de 2,5 cm

piper negru, măcinat

sare

170 g pâine, tăiată cuburi de 2,5 cm

270 g roşii mici, tăiate jumătăţi

2 linguri ulei de măsline extravirgin

1 lingură oţet balsamic

1/2 cană frunze de busuioc verde rupte

Cum prepari salată de roşii cu bucăţele de friptură şi crutoane:

Preîncălzeşti grătarul la mare.

Sărezi şi piperezi carnea şi o ţii pe tigaia-grătar 6 minute sau cât timp doreşti, în funcţie de cât de făcută vrei să fie.

Iei carnea şi o dai deoparte. Pui pâinea în tigaia-grătar (sau în cuptor) 2 minute sau până când s-a rumenit, amestecând frecvent.

Presezi jumătate din roşii ca să iasă sucul şi amesteci cu uleiul, oţetul, sare, piper, după gust, până s-au combinat bine. Adaugi toate roşiile, bucăţile de carne prăjită, crutoanele şi busuiocul în castron şi amesteci. Serveşti imediat.

Sursa: http://www.myrecipes.com

Loading...