Suntem în Postul Paştelui, iar o reţetă simplă şi ieftină pe care o poţi încerca este, fără doar şi poate, această reţetă de salată de rucola şi de cartofi.

Salată de rucola şi de cartofi - ingrediente necesare:

- şase cartofi mari
- două cepe roşii
- 100 de grame de frunze de rucola
- o lingură de oţet de mere
- o lingură de ulei
- o linguriţă de zahăr
- sare şi piper, după gust

Salată de rucola şi de cartofi - mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă, după care decojeşte-i cât sunt fierbinţi şi pune-i pe un platou.

Între timp, curăţă ceapa şi taie-o sub formă de rondele. Adaug-o apoi peste cartofi, alături de frunzele de rucola.

Prepară dressingul amestecând oţetul de mere, zahărul, sare şi ulei.

Adaugă totul peste cartofi şi condimentează cu piper.


Poftă bună!

 

Loading...