O combinaţie inedită de supă cremoasă, îmbogăţită de gustul fin al iaurtului, cu garnitură de ou fiert. Excelentă pentru un prânz sănătos şi săţios. 


  • Pregătire:20 min
  • Porții:4
  • Gătire:40 min
  • Timp total:1 h
Ingrediente
● 1 broccoli
● 2 cartofi
● 1 morcov
● 1 ceapă mică
● 4 ouă fierte tari
● 2 linguri iaurt grecesc
● 1 lingură ulei
● sare
● piper
● fire de ceapă verde
Mod de preparare
Cureţi de coajă ceapa, morcovul şi cartofii. Tai legumele cubuleţe şi le pui într-o oală adâncă. Adaugi uleiul şi le căleşti, la foc iute, 2 minute. Torni 2 l de apă şi laşi legumele să fiarbă. După 10 minute, adaugi bucheţelele de broccoli şi mai ţii alte 10 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Când legumele sunt fierte, adaugi iaurtul şi 2 gălbenuşuri de la 2 ouă fierte.
 
Pasezi supa cu blenderul şi o serveşti caldă, cu rondele de ou fiert şi cu fire de ceapă verde tocate.
 
FOTO: Profimedia
Loading...