Dacă te gândeşti să prepari o supă nouă, încearcă o reţetă cu pui şi năut, săţioasă şi gustoasă!

Ingrediente

500 g pulpe de pui, fără os

500 ml supă de pui

2 linguri ulei

2 căţei de usturoi, feliuţe

1 lămâie

150 g varză kale

800 g năut, de la conservă

sare

piper

Mod de preparare

Într-o oală potrivită, căleşti usturoiul, 2-3 minute, în puţin ulei. Adaugi puiul tăiat bucăţele, supa, 500 ml apă şi coaja de lămâie, rasă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Laşi pe foc, 10-12 minute, până începe să fiarbă. Pui varza kale şi năutul, spălat şi scurs. Amesteci şi mai laşi pe foc, 2-3 minute. Serveşti cu zeamă de lămâie.

Sursa https://realfood.tesco.com

Loading...