Supă de pui cu năut
Dacă te gândeşti să prepari o supă nouă, încearcă o reţetă cu pui şi năut, săţioasă şi gustoasă!
Ingrediente
500 g pulpe de pui, fără os
500 ml supă de pui
2 linguri ulei
2 căţei de usturoi, feliuţe
1 lămâie
150 g varză kale
800 g năut, de la conservă
sare
piper
Mod de preparare
Într-o oală potrivită, căleşti usturoiul, 2-3 minute, în puţin ulei. Adaugi puiul tăiat bucăţele, supa, 500 ml apă şi coaja de lămâie, rasă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Laşi pe foc, 10-12 minute, până începe să fiarbă. Pui varza kale şi năutul, spălat şi scurs. Amesteci şi mai laşi pe foc, 2-3 minute. Serveşti cu zeamă de lămâie.
Sursa https://realfood.tesco.com