Este adevărat că frigiderul este cel mai bun loc pentru a pune alimentele pe care le cumpărăm din magazin şi din piaţă, în special cele care nu se consuma imediat. Dar nu toate alimentele trebuie să fie puse în frigider, deoarece îşi pierd din proprietăţi.

În ciuda a ceea ce cred multe persoane, dacă pui pâinea în frigider, tot ce faci este să accelerezi dezvoltarea mucegaiului, şi să-şi piardă din proprietăţi. Alimentele îşi pot schimba textura şi se pot strica. Probabil nu ne dăm seama, dar alimentele îşi pot schimba gustul şi textura.
Iată ce alimente nu se ţin în frigider:

Ceapa

Cel mai bun mod de a păstra ceapa, este de a o pune într-un lor răcoros şi uscat, la temperatura camerei. Ceapa poate deveni cu uşurinţă un teren propice pentru bacterii, dacă nu este depozitată corespunzător. În frigider, aceste bacterii se pot prolifera mai uşor. Potrivit unor studii, ceapa stă cel mai bine în coaja ei, şi are nevoie de expunere la aer pentru a respira. În frigider o poţi pune atunci când este curăţată de coajă şi este tăiată.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Evaluează articolul