dacă ai rămas în pană de idei pentru antreuri şi nici nu vrei ceva foarte sofisticat, iată reţeta ideală:

Ingrediente

10 felii franzelă
5 linguri zacuscă
4 ciuperci
200 g cremă de brânză
2 frunze de spanac
2 linguri caşcaval
1 roşie
2 linguri smântână
pătrunjel verde
oregano
rozmarin
2 linguri ulei
2 linguri porumb din conservă
sare
piper

Preparare

Feliile de pâine le stropeşti cu puţin ulei şi le frigi pe un grătar pentru aragaz. Speli ciupercile bine sub jet de apă şi le tai bucăţi mari, le sotezi în unt şi le condimentezi cu sare şi piper. Freci energic câteva minute crema de brânză cu spanacul fiert tocat mărunt, adaugi porumbul şi rozmarinul. Aşezi pe feliile de pâine câte o lingură din fiecare umplutură. Pe cele cu zacuscă le presari cu caşcaval şi le introduci câteva minute la cuptor pentru a se topi caşcavalul. Pe cele cu brânză şi spanac le ornezi cu roşia tăiată cubuleţe şi amestecată cu oregano şi pătrunjel verde şi cu o linguriţă de smântână.

Loading...
Evaluează articolul