Una dintre cele mai simple şi rapide gustări pe care le poţi prepara sunt măslinele pane. Cu umplutură sau fără, sunt perfecte alături de sosul tău preferat!

Ingrediente

100 g măsline verzi fără sâmburi 

umplutură de orice fel (şuncă, caşcaval sau cremă de brânză) 

100 g făină

100 g pesmet 

2 ouă

sare şi piper, după gust 

ulei, pentru prăjit 

Mod de preparare 

Pregăteşti un bol cu făină, un bol cu pesmet şi unul cu ouăle bătute în care ai adăugat sare şi piper, după gust. Poţi umple măslinele fie cu bucăţi, tăiate mărunt, de şuncă sau de caşcaval, fie cu cremă de brânză sau le poţi lăsa simple, fără umplutură. Dai măslinele prin făină, apoi prin ouă şi, ultimul pas, prin pesmet. Încingi uleiul la foc mediu şi prăjeşti măslinele câteva minute până se rumenesc. Le serveşti calde, cu sosul preferat. 

Poftă bună! 

FOTO: Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Salată cu măsline verzi. 

 

Loading...