Ardei umpluţi cu fasole

cannelloniBeansCover jpeg

O reţetă mai inedită, dar care te va cuceri de la prima lingură.

Ai nevoie de

2 ardei roşii

1 ardei galben

2 ardei iuţi tocaţi mărunt

400 g fasole boabe fiartă

60 ml pastă de tomate

½ lingură busuioc

½ lingură coriandru

100 ml vin roşu

25 ml oţet de vin alb

Ulei de măsline

Taie capacul la ardei şi scoate-le seminţele. Pune-i într-o tavă la cuptor pentru 25 de minute. Ardeii picaţi îi căleşti 5 minute împreună cu ulei de măsline, oţet, busuioc şi coriandru. Adaugi vinul roşu şi pasta de tomate şi mai laşi pe foc 10 minute. La sfârşit pui şi fasolea şi mai laşi să de-a câteva clocote. Umpli ardeii cu această compoziţie şi-i serveşti calzi.

Sursa foto http://theartisttonyrose.blogspot.co.uk

http://theartisttonyrose.blogspot.co.uk