Banane în glazură de ciocolată şi unt de arahide, reţeta pas cu pas

banane in glazura jpeg

Un desert ingenios, dar în acelaşi timp delicios, nu are nevoie decât de puţină imaginaţie şi doar câteva ingrediente. Încearcă şi tu bananele în glazură de ciocolată şi unt de arahide, pe care poţi să le împarţi cu cei dragi!

Ingrediente

3 banane

180 g ciocolată neagră

30 g unt de arahide

9 beţe de îngheţată

Mod de preparare

Tai fiecare banană în trei bucăţi egale.

image

Le pui în beţe de îngheţată. Le dai la rece, câteva minute.

image

Într-un vas, mixezi untul şi ciocolata. Dai la cuptorul cu microunde, până se topesc.

image

Torni amestecul într-un pahar înalt. Glazurezi fiecare bucată de banană.

image

Aşezi într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt, şi dai la frigider 2 ore, sau până când ciocolata s-a întărit. Serveşti imediat.

Sursa http://spoonuniversity.com