Această reţetă delicioasă am primit-o de la cititoarea noastră Felicia Vanea. Mulţumim! Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:

5 albuşuri
250 g zahăr pudră
1 praf sare
2 linguriţe cafea solubila (bezele maronii)
10 g ceai verde matcha (bezele verzui)
suc de sfecla (bezele roz)

Mod de preparare:

Albuşurile se bat cu telul mixerului până se obţine o spumă. Se amestecă în continuare, adăugând zahărul şi cafeaua solubilă, ceaiul verde şi sucul de sfecla (acestea separat, ca sa iasă diferite culori) până când spuma se întăreşte.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, se unge cu puţin unt şi se pun gramajoare din compoziţie, de mărimea unei nuci, distanţate între ele. Se dau tava la cuptor, la foc mic, până când se întăresc.

Se lasă în tavă să se răcească.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...
Evaluează articolul