Ideali alături de un ceai cald, ca şi gustare între mese, biscuiţii crocanţi cu ciocolată sunt un deliciu pe care trebuie să îl încerci.

Ingrediente

250 g făină

1 linguriţă praf de copt

½ linguriţă sare

110 g unt, la temperatura camerei + 1 linguriţă

350 g zahăr

2 linguriţe esenţă de vanilie

110 g ciocolată topită

4 ouă

130 g zahăr pudră

Mod de preparare – Biscuiţi crocanţi cu ciocolată

Amesteci făina, praful de copt şi sarea într-un bol. Separat, mixezi untul cu zahărul până devine pufos. Încorporezi ciocolata topită, pe care ai lasat-o 1-2 minute la răcit. Adaugi esenţa de vanilie, apoi, rând pe rând, ouăle. Combini cu amestecul de făină.

Laşi aluatul deoparte, aproximativ 2 ore. Când s-a răcit complet, modelezi biluţe potrivite, uşor turtite, pe care le dai prin zahărul pudră. Le aşezi într-o tavă, unsă cu 1 linguriţă de unt, şi le dai la cuptorul încins, 10 minute. Serveşti imediat.

Sursa https://thekitchenpaper.com

Loading...