Fie că ai oaspeţi la masă şi vrei să-i suprinzi cu un desert savuros, fie pofteşti la ceva dulce, biscuiţii cu cremă de brânză sunt alegerea ideală.

De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu cremă de brânză

Pentru blat

1 pachet de biscuiţi digestivi

Pentru cremă

500 g brânză proaspătă

200 g zahăr

2 ouă

1 gălbenuş

2 linguri esenţă de vanilie

1 praf de sare

Cum se prepară biscuiţii cu cremă de brânză

Dă drumul la cuptor. Aşază hârtie de copt într-o tavă şi pune un strat de biscuiţi digestivi, având grijă să nu laşi spaţii libere. Mixează brânza cu zahărul, ouăle, gălbenuşul, sare şi esenţa de vanilie. Întinde peste biscuiţi şi nivelează. Dă tava la cuptor până se rumeneşte uşor deasupra. Lasă prăjitura să se răcească complet, înainte să o tai.

Sursa foto http://www.tarasmulticulturaltable.com

Loading...
Evaluează articolul