Biscuiţii sunt o varianta de desert rapid, delicios şi, de ce nu, săţios! Adoraţi de copiii din intreaga lume, biscuiţii cu unt şi musli s-au impus rapid şi ca preferaţii adulţilor.

De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu unt şi musli

100 g unt cu conţinut redus de grăsime

100 g zahăr brun

300 g musli cu fructe (stafide, coacăze, merişoare)

Cum se prepară biscuiţii cu unt şi musli

Toate ingredientele se cântăresc şi se păstrează la temperatura camerei pentru ~15 minute înainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste pentru ~15 minute la 170 C.

Într-o tigaie se pun la încălzit untul cu conţinut redus de grăsime şi zahărul până se topeşte zahărul. Compoziţia se adaugă într-un bol peste musli şi se amestecă până ce aceştia devin îmbibaţi în mixul de unt şi zahăr. Se lasă la răcit pentru ~5 minute.

Într-o tavă de prăjituri se pune hârtie de prăjituri şi se unge cu unt. Compoziţia se împarte cu o lingură şi se aranjează în tavă în forme rotunde mari. Biscuiţii se coc pentru ~15 minute sau până devin aurii.

După ce au fost scoşi din cuptor se lasă la răcit pentru ~5 minute, după care se scot din tavă cu o spatulă de plastic.

Pentru prepararea reţetei puteţi folosi unt cu conţinut redus de grăsime KOLIBA.

Loading...