Pufoşi şi aromaţi, biscuiţii italieni cu migdale şi cacao au un gust unic, pe care nu-l vei uita prea repede.

De ce ai nevoie pentru biscuiţi italieni

700 g făină

2 linguri cacao

1 lingură praf de copt

1 praf de sare

scorţişoară, după gust

2 ouă

coaja de la 1 lămâie

300 g migdale, prăjite

300 g miere

Cum se prepară biscuiţii italieni

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie de copt în tavă. Combini într-un vas toate ingredientele uscate. Separat, baţi ouăle cu coaja de la lămâie şi dai departe. Adaugi migdalele peste făină, după care mierea şi amesteci cu o lingură. După ce s-au omogenizat, adaugi ouăle şi amesteci până se încorporează. Împarţi compoziţia în jumătate şi-i dai forma a două rulade, pe care le aşezi în tavă. Ţii la cuptor 30-35 de minute, până ce compoziţia trece testul scobitorii. Laşi să se răcească înainte să tai biscuiţii felii.

Sursa foto http://www.shelovesbiscotti.com/

Loading...
Evaluează articolul