Mulţumim Elizei Corovanca din galaţi pentru această reţetă.

Ingrediente

4 ouă
4 linguri făină cu vârf
150 g caşcaval
150 g şuncă presată
150 g ciuperci
150 g măsline negre, fără sâmburi
1 linguriţă praf de copt
sare
piper 

Mod de preparare

Dai caşcavalul prin răzătoare, tai bucăţele şunca, ciupercile, măslinele şi le pui într-un bol. Separi gălbenuşurile de albuşuri. Încorporezi gălbenuşurile în amestecul din bol, adaugi făina în ploaie, praful de copt, sarea şi piperul şi omogenizezi. Separat, baţi albuşurile spumă şi le amesteci în compoziţie. Într-o tavă de brioşe, torni din aluat şi-o dai la cuptorul încins până când brioşele trec testul scobitorii. Serveşti brioşele calde sau reci.

Loading...