Dacă ai poftă de brioşe sărate, cele cu brânză şi praz vor îndeplini cu siguranţă exigenţele tale culinare.

De ce ai nevoie pentru brioşele cu brânză şi praz

6 felii bacon

400 g făină

2 linguri praf de copt

1 lingură zahăr

½ lingură sare

120 g brânză tare

1/3 cană praz tocat

¾ cană lapte

1 ou

1 lingură muştar

1-2 linguri ulei de măsline

Cum se prepară brioşele cu brânză şi praz

Căleşte în ulei baconul până devine uşor crocant, după care pune-l pe un şervet la scurs. Amestecă într-un vas făina cu praful de copt, zahărul, sarea, brânza rasă, prazul şi baconul. În alt vas combină oul bătut cu laptele şi muştarul. Toarnă peste făină şi amestecă bine până se omogenizează. Dacă mai este nevoie, mai adaugă puţin lapte. Pune brioşele în forme unse cu ulei şi dă-le la cuptor până trec testul scobitorii.

Sursa foto http://livingtastefully.weebly.com

Loading...