Cel mai bun desert de sezon pentru răsfăţ autumnal!

Ingrediente

⅔ cană făină
450 g piure de dovleac
¾ cană zahăr
2 ouă
1 linguriţă esenţă de vanilie
¾ cană lapte
1 linguriţă scorţişoară
sare
¼ linguriţă praf de copt
¼ linguriţă bicarbonat de sodiu
frişcă

Mod de preparare

Aşezi hârtie de copt în 12 forme de brioşe. Încingi cuptorul.

Amesteci într-un bol făina, praful de copt, bicarbonatul, sare şi scorţişoara.

Într-un vas mai mare, amesteci piureul de dovleac, zahărul, ouăle, esenţa de vanilie şi laptele până se omogenizează. Încorporează ingredientele uscate şi amesteci până elimini toate cocoloaşele de făină, iar aluatul este moale.

Umpli fiecare formă de brioşă cu aproximativ o treime de cană de aluat. Laşi la copt 20 de minute şi laşi să se răcească 20 de minute. Apoi, scoţi brioşele din formă şi le răceşti în frigider 30 de minute. Aşezi deasupra frişcă şi mai presari scorţişoară.

sursa: http://cakescottage.com/

Loading...
Evaluează articolul