Brioşele sunt delicioase în orice combinaţie. Încearcă reţeta cu ardei şi şuncă, pentru o gustare picantă.

Ingrediente

1 praf de sare
3 linguri ulei
100 g făină
200 g şuncă
4 ouă
1 ardei gras roşu
100 g caşcaval
linguriţă praf de copt
frunze de ceapă verde tocate

Mod de preparare

Pui ouăle într-un vas şi le baţi bine. Tai bucăţele şunca şi le adaugi peste ouă. Treptat, pui uleiul, făina amestecată cu praful de copt şi un praf de sare. Razi caşcavalul şi adaugi jumătate de ardei cubuleţe în compoziţie. Amesteci bine, apoi pui compoziţia în forme de brioşe, le presari cu caşcavalul păstrat, ceapa verde şi cubuleţe de ardei şi le bagi la cuptor, într-o tavă, 45 de minute. Le scoţi şi le laşi să se răcească.

Foto: Profimedia

Loading...
Evaluează articolul