Între sesiunile de gătit, când este timp de salon? Stailer vă trimite pe scaunul hairstylistului

1 stailer5 11 jpg jpeg

Timpul nu ne ajunge niciodată, paradoxal, oricât de mult ne-am strădui să facem cât mai multe lucruri în decursul unei zile. Gătitul vă reţine în bucătărie mult timp şi după ce aţi gătit curăţenia în bucătărie este o altă distracţie. Când să mai fie timp şi de voi? Când să vă faceţi timp pentru şedinţele de masaj de relaxare? Cu Stailer este chiar mai uşor decât aţi crede.

O programare usoara la salon cu Stailer este de vis într-o perioadă în care timpul ne fuge printre degete. Se întâmplă cu ajutorul online-ului să vă găsiţi mai multe avantaje ca oricând. Astfel, programarea dorită, la salonul dorit, este la câteva clickuri distanţă.

programare usoara la salon cu Stailer

Stailer, acces gratuit la lista de saloane din oraş - prin platformă sau aplicaţie

Ştim deja că online-ul ne facilitează multe dintre taskurile zilnice. Este mai uşor şi mai practic să facem totul online. Şi se pare că acum digitalizarea a ajuns şi la capitolul programări la saloanele de hair and beauty. Să staţi în confortul casei şi să setaţi programări, indiferent că este vorba de prima oră a dimineţii sau noaptea târziu, indiferent că sunteţi între pauzele de gătit. Cum sună asta?

Stailer este platformă şi implicit aplicaţie ce vă oferă acces gratuit la lista de saloane de hair and beauty din oraşul vostru, fie că acesta este Suceava, Iaşi, Constanţa şi nu numai. În total, aici sunt înscrise saloanele din 41 de oraşe ale ţării. Iar cei interesaţi pot face un search rapid, află unde este loc liber pentru ei şi setează de îndată programarea dorită.

Numele este posibil să vă fie cunoscut, întrucât deja mulţi utilizatori ştiu despre acest brand. Stailer permite publicului larg să găsească prestatorii de servicii din domeniul hair and beauty. Iar aplicatia Stailer pentru programari la salon este uşor de folosit, disponibilă în Magazin Play, App Store şi App Gallery, gratuit. Poate fi instalată în câţiva paşi simpli sau chiar vă puteţi loga cu acelaşi cont pe care îl utilizaţi pentru accesul la Facebook.

aplicatia Stailer pentru programari la salon

Programările online sunt mai practice!

Poate că aţi mai experimentat vreodată şi ştiţi deja, cu o programare în prealabil este mai uşor. Pentru că nu mai staţi la coadă, în aşteptare până când puteţi fi primiţi. Pentru că nu mai trebuie să sunaţi de la un salon la altul, să pierdeţi timp în căutarea unui loc liber.

Concret, prin Stailer pot fi setate programările dorite. Căutările efectuate vor ţine cont de oraş, tipul de serviciu dorit, data şi ora la care să fie programarea. Iar filtrul activ din pagină, platforma sau aplicaţie, afişează apoi doar acele saloane disponibile. Iar de aici până la setarea concretă a unei programări mai este doar un pas. Programarea este imediat confirmată şi nu este nevoie de vreun telefon în acest sens, apel menit să vă înregistreze programarea şi să vă anunţe că totul este în regulă.

Aşa cum experimentaţi în bucătărie, oferiţi o şansă şi lui Stailer. După prima programare va fi clar că nu veţi mai dori o altfel de cale pentru programările dorite.

Contact: support@stailer.ro