Vă prezentăm o reţetă cu broccoli şi caşcaval ce merită încercată! Nu trebuie să fii vegetarian ca să constaţi că preparatele pe bază de legume sunt de-a dreptul irezistibile.

Ingrediente:
1 ardei gras roşu
1 ardei gras galben
300 g conopidă
300 g broccoli
200 g mazăre
250 g caşcaval ras
250 ml supă strecurată de legume
sare, piper

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi scurgi legumele. Le opăreşti şi apoi le pui într-o tavă termorezistentă. Torni supa strecurată de legume. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor circa 40 de minute. Cu 5 minute înainte, presari caşcavalul. Laşi să se rumenească. Scoţi legumele de la cuptor şi le laşi să se răcească un pic.

Serveşti legumele calde! Poftă bună!

Dificultate mică
5 porţii
Timp de preparare: 1h

Loading...