Un aperitiv uşor, ideal pentru mesele de vară, bruschetele cu roşii şi brânză feta te vor cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

120 g roşii cherry

frunze de busuioc, după gust

1 linguriţă oţet

2 linguriţe ulei de măsline

100 g mazăre congelată

50 g brânză feta

4 felii de pâine

70 g rucola

sare

piper

Mod de preparare

Amesteci, într-un bol, roşiile cherry cu frunzele de busuioc, oţet şi uleiul de măsline. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Decongelezi mazărea, o fierbi în puţină apă cu sare, timp de 2 minute, apoi o scurgi. O pisezi cu jumătate din cantitatea de brânză.

Ungi feliile de pâine cu amestecul obţinut. Aşezi frunzele de rucola, roşiile marinate şi sucul format de la acestea. Serveşti cu restul de feta mărunţită.

Sursa https://realfood.tesco.com

Loading...