Vinetele sunt minunate în salate, cu ulei de măsline, usturoi sau ceapă. Însă, ai preparat până acum bruschete cu vinete?

De ce ai nevoie pentru bruschete cu vinete

1 vânătă

1 ardei roşu gras

1 ardei verde

1 ceapă

1 legătură pătrunjel

1 căţel de usturoi

zeama de la ½ de lămâie

1 lingură ulei de măsline

sare, după gust

1 pâine

Cum se prepară bruschetele cu vinete

Coace vânăta şi ardeii, pune-i într-un vas cu capac, presară sare şi aşteaptă 10 minute. Descojeşte şi pune vânăta şi ardeii la scurs. Toacă ceapa şi usturoiul şi amestecă toate ingredientele. Prăjeşte pâinea feliată şi unge-o cu această compoziţie. Aşază bruschetele într-o tavă şi dă-le la cuptor 5 minute.

Sursa foto http://www.dreamyleaf.com

Loading...