Atunci când ai invitaţi sau vrei o gustare rapidă pentru cei dragi, bruschete cu ciuperci şi spanac sunt alegerea ideală,  şi un motiv bun să aduci puţină diversitate în meniul zilnic.

De ce a nevoie pentru a pregăti bruschete cu ciuperci şi spanac

3 linguri ulei de măsline

2 caţei de usturoi, pisaţi

200 g ciuperci

200 g spanac

sare, după gust

piper, după gust

2 baghete pâine medii

4 felii caşcaval feliat

Cum prepari bruschete cu ciuperci şi spanac

Speli bine ciupercile şi le tai bucăţele. Într-o tigaie pui o lingură de ulei de măsline, alături de usturoiul pisat. Dai la foc mediu timp de 1 minut. Adaugi ciupercile şi găteşti timp de 3-5 minute, sau până încep să prindă o culoare maronie. Combini cu spanacul şi asezonezi cu sare şi piper, după gust.

Tai bruschete pe jumătate, le ungi cu uleiul de măsline rămas şi le dai la cuptor 3 minute, sau până se rumenesc. Torni deasupra amestecul din ciuperci şi spanac,  feliile de caşcaval, apoi le mai laşi la gătit în cuptor înca 1-2 minute, având grijă să nu se ardă. Serveşti după ce s-au răcit puţin.

Sursa https://www.budgetbytes.com

Loading...