Loredana Manz din Timişoara ne-a trimis această reţetă cu budinca de broccoli. Mulţumim, Loredana! Nu uitaţi că aşteptăm şi reţetele voastre la adresa [email protected]!

Ingrediente:

200 g smântână
200 g telemea sărată
caşcaval
broccoli
2 ouă
sare
unt pentru uns tava

Mod de preparare:

Speli broccoli sub jet de apă şi-l rupi bucheţele. Într-o cratiţă pui la fiert apă cu sare şi când apa a început să clocotească adaugi broccoli. Laşi să fiarbă aproximativ 10 minute. Scoţi broccoli şi-l scurgi.

Ungi o tavă sau o formă de copt cu puţin unt, aşezi broccoli şi torni smâtâna amestecată cu ouăle bătute. Razi deasupra telemeaua şi dai tava la cuptor. Când compoziţia s-a legat scoţi şi razi caşcavalul. Dai din nou tava cu budinca de broccoli la cuptor şi ţii până când se rumeneşte.

Budinca de morcovi

Budinca de legume

Budinca de gris cu branza

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...
Evaluează articolul