Budincă sărată, consistentă, săţioasă, gustoasă, cu spanac şi kale, acest preparat este perfect pentru o cină în familie, inclusiv pentru cei care nu consumă carne. Reţeta se face rapid şi gustul obţinut din combinaţia de ingrediente este desăvârsit.

Ingrediente

  • 800 g spanac congelat 
  • 100 g varză kale proaspătă
  •  3 ouă 
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper
  • 100 g smântână fermentată 
  • 100 g caşcaval ras

Mod de preparare

1 Speli varza kale şi o toci grosier. Decongelezi spanacul şi îl scurgi. Le sotezi împreună, în unt, 5-7 minute, apoi le laşi la răcorit.

2 Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust, adaugi smântâna şi încorporezi spanacul şi varza kale. Omogenizezi şi răstorni amestecul într-un vas pe care îl dai la cuptor, 30 de minute, la foc mediu. Scoţi tava, presari caşcavalul ras şi laşi la gratinat încă 10 minute.

Poftă bună! 

Loading...