Paste cu ton

1 penne cu ton jpg jpeg

Nu mai ştii ce să găteşti în această perioadă de carantină, dar eşti fan ton? Atunci încearcă această reţetă de paste cu ton. E delicioasă.

Paste cu ton - ingrediente necesare:

- 300 de grame de paste - 250 de grame de ton - 500 ml de pastă de roşii - trei căţei de usturoi - o lingură de oregano uscat - două linguri de ulei de măsline - două linguri de parmezan ras - sare şi piper, după gust

Paste cu ton - mod de preparare:

Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi nu uita să adaugi puţină sare în apă.

Între timp, taie căţeii de usturoi feliuţe şi căleşte-i în uleiul de măsline. Ulterior, după ce au căpătat o culoare, adaugă tonul.

Amestecă bine, după care adaugă pasta de roşii şi oregano. Lasă la fiert opt minute, iar apoi, când pastele sunt gata, scurge-le bine şi adaugă-le peste sos.

Condimentează cu sare şi piper, iar apoi adaugă parmezanul ras.

Poftă bună!