Paste cu ton
Nu mai ştii ce să găteşti în această perioadă de carantină, dar eşti fan ton? Atunci încearcă această reţetă de paste cu ton. E delicioasă.
Paste cu ton - ingrediente necesare:
- 300 de grame de paste - 250 de grame de ton - 500 ml de pastă de roşii - trei căţei de usturoi - o lingură de oregano uscat - două linguri de ulei de măsline - două linguri de parmezan ras - sare şi piper, după gust
Paste cu ton - mod de preparare:
Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi nu uita să adaugi puţină sare în apă.
Între timp, taie căţeii de usturoi feliuţe şi căleşte-i în uleiul de măsline. Ulterior, după ce au căpătat o culoare, adaugă tonul.
Amestecă bine, după care adaugă pasta de roşii şi oregano. Lasă la fiert opt minute, iar apoi, când pastele sunt gata, scurge-le bine şi adaugă-le peste sos.
Condimentează cu sare şi piper, iar apoi adaugă parmezanul ras.
Poftă bună!