Nu vei rezista prea mult timp cartofilor copţi cu brânză feta, o dată ce i-ai pus pe masă.

Ingrediente pentru cartofi copţi cu brânză feta

150 ml apă

100 ml ulei

3 linguri zeamă de lămâie

4 căţei de usturoi, pisaţi

2 linguriţe oregano uscat

1 kg cartofi, feliaţi

100 g brânză feta, mărunţită

sare

piper

Mod de preparare – Cartofi copţi cu brânză feta

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Într-un bol, amesteci apa cu uleiul, zeama de lămâie, usturoiul, oregano, sare şi piper, după gust. Aşezi cartofii într-o tavă pe un singur nivel.

Îi combini cu amestecul obţinut. Dai la cuptorul încins 40-50 de minute până se rumenesc. Presari brânza feta. Serveşti imediat.

Sursa https://www.tasteofhome.com

Loading...